ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο υδραυλικός Κωνσταντίνος Μπαμπαράκος - αδειούχος υδραυλικός με αριθμό άδειας 47 - κατέχει άδεια αρχιτεχνίτη υδραυλικού και είναι μέλος του συνδέσμου υδραυλικών Ελλάδας (Ο.Β.Υ.Ε.) από το 2005. 

Αποφοίτησε από τη Σχολή υδραυλικών και από το 1998 εργάστηκε ως βοηθός δίπλα στον πατέρα του, επίσης υδραυλικό Ευάγγελο Μπαμπαράκο, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία και γνώση. Από το 2005 ως σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. 

Στη διάρκεια αυτών των χρόνων έχει διεκπεραιώσει κάθε είδους υδραυλικές εργασίες, εγκαταστήσεις θέρμανσης, ύδρευσης και φυσικού αερίου σε νέα και παλιά οικήματα. Ανακαινίσεις, εγκαταστάσεις πυρόσβεσης, συντηρήσεις και επισκευές τόσο σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους όσο και σε δημόσια κτίρια. Τον χαρακτηρίζει η συνέπεια και το άρτιο αποτέλεσμα. 

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη. Με μια σειρά από σύγχρονα εργαλεία, εργασία με πιστοποιημένα υλικά και με διαρκή επιμόρφωση σε νέες μεθόδους και τεχνικές ο υδραυλικός Κωνσταντίνος Μπαμπαράκος είναι δίπλα σας για κάθε πρόβλημα.

(c)Ydravlikos.net | All rights reserved | Developed by Hyper Center